Sunday, 7 April 2013

Seminggu Sekali Mungkin!

Assalamualaikum sahabat..

   Maafkan hamba belakangan ini..mungkin hamba hanya akan berkesempatan untuk memperbaharui entri hamba sekali sahaja dalam seminggu dek kesibukan menghadapai praktikum..amatlah mencabar bila kali pertama melangkah sebagai guru praktikum ini..huhu..doakan semuanya baik-baik saja eh (^_^)

   Setelah berhempas pulas menahan sakit perut dek gastrik pagi tadi..maka petangnya terpaksa jugalah hamba keluar membeli barang untuk persiapan mengajar minggu ini..pada masa yang sama dengan niat untuk menghabiskan baucer buku yang diterima..alhamdulillah semuanya licin hari ini akhirnya..hehe


p/s : Doa hamba..moga sahabat juga senantiasa dalam limpah rahmat-Nya

16 comments:

Dylla Abas said...

all de best ye cikgu :) musykil ada buku resepi kat situ...ada ajar memasak ke nanti..huhu :)

3no gr33ny said...

Dylla Abas : terima kasih..err buku resipi untuk cikgu..hehe..tapi dalam Program Pendidikan Khas memang ada kemahiran hidup masakan =)

TiranaAduka said...

salam cikgu
Wah sibuknya.harapan agar semuanya berjalan dgn lancar.

3no gr33ny said...

TiranaAduka : w'slm..hehe..begitulah nampaknya

Remy hazza said...

untung....dapat manfaat baucher buku yg diberi....... nanti boleh ler pinjam...remy takde voucher...hu3

3no gr33ny said...

Remy hazza : alhamdulillah rezeki..hehe..boleh je sahabat nk pinjam

Hanif Idrus said...

Selamat berjaya dengan praktikum!!

Alif Ismail said...

salam..

lama tak menyinggah ke teratak tuan hamba dek kerana sibuk mengejar kuliah..

selamat maju jaya dalam praktikum ye tuan hamba..

3no gr33ny said...

Hanif Idrus : amin..terima kasih =)

3no gr33ny said...

Alif Ismail : w'slm..tidak mengapa dek hamba turut sibuk dengan praktikum

Kancil 8349 said...

semoga dapat banyak ilmu ketika menjalani pratikum...

Nasz said...

good luck cikgu. hehehe.

Jemput ke blog saya.

From,

Nasz

www.mohdnaser.com

wantie said...

uits... terselit jugak buku resipi yer. tu la kan. nama pun pompuan. memang tak lari dengan buku resipi. kikikiki...

semoga menjadi guru dengan penuh dedikasi tau.

3no gr33ny said...

Kancil 8349 : amin..

3no gr33ny said...

Nasz : insyaAllah kiranya berkesempatan akan hamba kesana

3no gr33ny said...

wantie ; begitulah gamaknya sahabat..huhu..antara minat lain (^_^)

 
Copyright 2012

Template Blogger Dihasilkan oleh alif ismail