Saturday, 29 June 2013

Ladies Night

Assalamualaikum sahabat..

   Setelah hampir seminggu di IPGK Bahasa Melayu bagi Temasya Pantun dan Dondang Sayang, akhirnya semalam pulanglah hamba dan tiga lagi sahabat ke kampus untuk menjalani rutin biasa seorang guru pelatih...Alhamdulillah...kami berjaya membawa pulang trofi kejayaan sebagai tempat pertama dalam pertandingan dondang sayang...

   Namun belum pun sempat merehatkan badan, pada malamnya berlangsung pula Program Ladies Night sempena Festival Pengahayatan Islam kali ke-3..Alhamdulillah juga kerana hamba dan naib pengerusi program dapat menjayakan majlis dengan lancar dan meriah..syukur juga kerana semua pihak banyak memberi sokongan dan kerjasama (^_^)

   Program Ladies Night kali ini menganjurkan dua pertandingan iaitu Muslimah Show dan Muslimah Talent..jom sama-sama layan kenangan...

AJK yang membantu
Persembahan pembukaan
Peserta Muslimah Show
Hadirin yang memenuhi dewan
Para Juri
Pertandingan Muslimah Talent
Senior yang bersemangat
Silat ke??
Keharmonian gabungan suara
5 Finalis akhir Muslimah Show
Nasyid dan puisi tempat ke-2
Tiga muslimah yang berjaya
Adik yang berani bermaharaja lawak
Sesi Fotografi dan yang berjubah hitam dan berselendang itu adalah
 JUARA DONDANG SAYANG PERINGKAT KEBANGSAAN

p/s : Alhamdulillah dan terima kasih kepada semua (^_^)

14 comments:

Zaf98 said...

wahahaahhh! yg silat pun ada?! COOL!~
muslimah~ (:

3no gr33ny said...

Zaf98 : hamba juga terkejut dek ada bakat silat sebegini..hihi

Remy hazza said...

menarik.....
byk acara yg dijalankan...... tahniah buat yg berjaya......

3no gr33ny said...

Remy hazza : alhamdulillah semuanya selesai juga

Kancil 8349 said...

hebatlah...ndak sabar mahu melihat pelatih kita menjadi guru

theseventhmuhammad said...

sangat bagus bila muslimah ada silat..nicely done :)

Hanif Idrus said...

Gambar tu bukan silat tapi ninja..hehehehee.
Tahniah yek menjadi juara dondang sayang!!

wantie said...

suka tengok muslimah awesome tu.

wah bermaharajalawak.

3no gr33ny said...

Kancil 8349 : insyaAllah...doa2kan la

3no gr33ny said...

theseventhmuhammad : hehe..memang bagus

3no gr33ny said...

Hanif Idrus :haha..terima kasih sahabat

3no gr33ny said...

wantie : sangat bergaya dan hebat semuanya malam tersebut =)

alif ismail said...

ni dinner ke ape ni?? akak tu nape pakai telekong time dinner?huhuhu..

3no gr33ny said...

Ni bukan dinner tapj malam ladies night sempena minggu festival Islam

 
Copyright 2012

Template Blogger Dihasilkan oleh alif ismail