Saturday, 24 September 2011

"Segmen: Himpunan Nama-Nama"

kalau tuan hamba sekalian berminat..klik pada banner di atas yer =)

pertama-tamanya hamba minta maaf sebab hamba tidaklah suka untuk mempromosikan nama..jadi..kalau tuan hamba mahu tahu makna nama hamba..hamba pernah nukil di halaman ini..tapi buat pengetahuan..nama hamba yang terakhir dan kedua akhir tersebut adalah rapat dan tidak perlulah di jarakkan..haisshh...dah macam cikgu BM lak hamba ni..maaf yer

kalau hamba nak nukil semua nama anak-anak buah hamba..rasanya tidak tertidur malamlah hamba dibuatnya..jadi hamba hanya boleh kongsikan nama-nama itu saja tanpa maknanya..tapi hamba yakin dan pasti kakak-kakak dan abang-abang hamba memilih nama berdasarkan maksud yang ada pada nama..bukanlah untuk 'glamour' semata..jadi inilah nama mengikut turutan umur anak-anak hamba..hihhi..

1)Muhammad Iqmal Danial 
2)Nur Fatin Syazwani
3)Nur Dini Alia
4)Muhammad Amirul Aizat
5)Nur Dini Adlina
6)Nur Husna Izzati
7)Nur Ayuni Maisarah
8)Mohd Idlan
9)Muhammad Asif Izuddin
10)Nur Auni Amanina
11)Nur Amni Najihah
12)Muhammad Hanif
13)Ahmad Ariff Ashraff
14)Nur Hasya Amina (hamba kurang yakin ejaan)
15)Nur Afika Damia

ramaikan anak buah hamba..sabar jelah kalau tiba musim cuti..tapi yang hamba pasti..nama sangat menggambarkan sifat seseorang..bukti..anak-anak hamba yang 15 tu la.....
penat sudah jari dan otak hamba bertugas..jenuh jugak hamba mahu perah mengingati nama di atas tu..hamba minta izin beristirehat dulu yer..salam ukhuwah buat semua =)

5 comments:

ANISA said...

terima kasih join segmen...nama semua nak canggih2 ek...hahaha..sedap nama2 tu..

alif ismail said...

salam..

hehe...thanks...persembahan tu idea dari kami semua dan dibantu oleh senior dan penasihat kami...

3no gr33ny said...

anisa : hamba hanya mahukan yang terbaik buat rakan di halaman blogger =)

alif : tapi hamba masih tertanya akan kewujudan alif dalam persembahan..yang manakah gerangan alif??

PeRmAtA bIrU said...

ramainya anak buah.. saya ada 3 org jer... hehhehe... meriahkan kalu sekali berjumpa..:)

Kancil 8349 said...

salam,

Kancil mengajak kamu menyertai segmen Kancil...kalau sudi jomlah ke blog Kancil dan menyertai segmen ketiga kancil

http://kancil8349.blogspot.com/2011/09/segmen-kancil8349-pengalaman-semasa.html

 
Copyright 2012

Template Blogger Dihasilkan oleh alif ismail