Monday, 20 February 2012

Animated Header, Static Header, Watermark & Transparency Watermark

Assalamualaikum...


'Animated Header' - header bergerak tetapi mempunyai kualiti grafik yang rendah kerana format GIF yang tidak support warna-warna tone yang rich.


'Static Header' - header biasa tetapi memiliki tona warna yang lebih cantik.

'Transparency Watermark' - untuk kegunaan peribadi.

'Watermark' - juga untuk kegunaan peribadi.

28 comments:

alif ismail said...

salam...

terima kasih ye tuan hamba...

suka pula hamba dgn cursor daun ni...dari tadi hamba duk main2 dgn cursor ni..hihi..

mimi mimo mimo said...

waaaaaaaaaaa....view jk blog nih~ nmpak mata besar yg comel.kedip2 lagi! adoiii..comel!

Ckin Kembaq said...

comel..comel..hehe

Popkorn said...

wow.. menarik lah new header...
wow wow wow

Dylla Abas said...

smart la template baru ni..mata doddle tu boleh kelip2 lagi..jeles tau :p

Citra NaniZam said...

mang cantik template ni.. mesra alam :)


p/s: kak citra juga suka ngn cursor daun tu cantik

Kancil 8349 said...

cantik dan simple template kamu nie...apapun terbaik...semakin cantik blog kamu...

3no gr33ny said...

alif ismail : w'slm...terima kasih sgt sbb siapkan halaman hamba =)

hamba juga sukakan cursor ni

3no gr33ny said...

mimi mimo mimo : tempah la dengan sahabat hamba..Alif Ismail..sahabat hamba seorang ni sangat berbakat bab ni =)

3no gr33ny said...

Ckin Kembaq : toche..toche (^_-)

3no gr33ny said...

Popkorn : tuan hamba boleh juga tempah header dengan sahabat Alif..header saje pon boleh..

3no gr33ny said...

Dylla Abas : sama2 la kita majukan perniagaan sahabat kita Alif Ismail..tempah la jugak =)

3no gr33ny said...

Citra NaniZam : sangat2 tenang dengan dedaunan kan..hehe

3no gr33ny said...

Kancil 8349 : semuanya atas jasa sahabat Alif...

keri ikhwan said...

eh baru kejap x datang sini terkejut tengok semua dah berubah... skali panddang je dah tau mesti si alif punye keje... cantik! masih mengekalkan ciri2 kehijauan :)

alif ismail said...

amboi...promosi sakan ye tuan hamba...huhuhu...

Gen2Merah said...

wahhh jelesnya tuan hamba tengok template baru ni.. sapa yang tolong design kan????

Kancil 8349 said...

tahniah pada alif...terbaik

3no gr33ny said...

keri ikhwan : andai xhjau..bukan enogreeny namanya =)

3no gr33ny said...

alif ismail : tolong menolong sesama sahabat =)

3no gr33ny said...

Gen2Merah ; siapala lagi yang buat doodle comel cam ni kalo bukan sahabat alif ismail

3no gr33ny said...

Kancil 8349 : btol kata sahabat kancil..tebaikk!!

Kancil 8349 said...

salam singgah pada hari nie...semoga 3no gembira kehendaknya...

L said...

waaa. comelnyer mata diaa.. huhu...

jom renung sebentar..=)
http://lolz-l.blogspot.com/2012/02/jahil-dunia-jahil-agama.html

PeRmAtA bIrU said...

wow.. smartnya... huhuhu...

3no gr33ny said...

Kancil 8349 : bukanlah tidak gembira..tapi sedang sibuk yang teramat

3no gr33ny said...

L : hehe

3no gr33ny said...

PeRmAtA bIrU : smart ek?? hehe

 
Copyright 2012

Template Blogger Dihasilkan oleh alif ismail