Monday, 11 February 2013

Doodle dari Sahabat Alif

Assalamualaikum sahabat...

   Terlalu lewat untuk hamba menukil sesuatu, namun hamba cekalkan jua mata dek terlalu teruja dengan berita memperoleh doodle baharu daripada Sahabat Alif yang sememangnya kreatif tak dinafikan lagi...

   Apatah lagi doodle rekaan Sahabat Alif kali ini memang menepati citarasa hamba selain permintaan lama itu dipenuhi..iaitu permintaan hamba untuk mendapatkan doodle bermata hitam (*_*) ..walau agak lama menunggu giliran, tetapi hamba sangat berpuas hati dengan hasil kerja Sahabat Alif yang tersangatlah hebat!!


p/s : Andai sahabat lain berminat, bolehlah minta dengan Sahabat Alif ..begitu juga dengan tempahan template seperti hamba ini..Sahabat Alif setia membantu (^_-)

24 comments:

Nadia Johari said...

comelnyer

Alif Ismail said...

salam ziarah...

Terima kasih sudi terima dudel dari hamba..

Alif Ismail said...

salam ziarah...

Terima kasih sudi terima dudel dari hamba..

Remy hazza said...

memang comel.... sungguh berbakat alif nie......

Rahmad Mat said...

wow..nice doodle..

3no gr33ny said...

Nadia Johari : comelkan =)

3no gr33ny said...

Alif Ismail : hamba yang patut berterima kasih dek doodle yang comel dari sahabat Alif ni =)

3no gr33ny said...

Remy hazza : semestinya..gebat sangat hasil tangan beliau =)

3no gr33ny said...

Rahmad Mat : kalai nak janga segan2 minta dengan sahabat Alif

Alif Ismail said...

salam..

ade sikit ole2 untuk tuan hamba...

http://www.alifismail.com/2013/02/header-untuk-3nogr33ny.html

harap tuan hamba tiada masalah untuk tukar header tu ye, kalau tak sudi pun tak mengapa.. ^_^

Alif Ismail said...

salam...,

link blog alif ismail yang baru;

http://www.alifismail501.blogspot.com/

Alif Ismail said...

maaf tersilap,

ini link blog alif ismail yang terbaru,

http://bloggeralif.blogspot.com/

Alif Ismail said...

salam tuan hamba,

header tuan hamba disini,

http://bloggeralif.blogspot.com/2013/02/header-untuk-3nogr33ny.html

3no gr33ny said...

Alif Ismail : hamba sukakan header lama dan juga baharu..huhu..sekarang dah keliru nak gunakan yang mana dek keduanya comel (*_*)

3no gr33ny said...

Alif Ismail :

terima kasih sangat2 buat sahabat Alif..jasamu sangat dihargai selamanya (^_^)

kiranya hamba tukar header baru..macam mana pula dengan header lama yang berkelip2 tu yer?? kalaulah kiranya hamba nak tukar2 header.. dan nak mengekalkan kelip mata header lama tu.. (hehe..panjang pula soalan...tanda tengah bingung)

Alif Ismail said...

hihihi... takpe, tuan hamba boleh tukar2 ikut mood, yang penting tuan hamba mesti buat copy header lama tu dulu ye, dengan cara klik kanan pada header dan pilih, 'save images as'. untuk tukar header, tuan hamba kene ke bahagian setting dan pilih layout. sekiranya ade masalah, hamba sedia membantu insyaallah..

Remy hazza said...

remy tag sahbat utk segmen nie....
jom join....

http://remyhazza-satuperjalanan.blogspot.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html

3no gr33ny said...

Alif Ismail : terima kasih sahabat Alif..tak terkira terujanya hamba dengan pemberian sahabat

3no gr33ny said...

Remy hazza : terima kasih juga buat sahabat Remy..insyaAllah akan hamba sertainya

Wak Gelas™ said...

chomeyy daa tuu., ehhee

IBkartun said...

pandai dia masukkan warna hijau dan merah...btw...Nice!

3no gr33ny said...

Wak Gelas™ : sangat comel =)

3no gr33ny said...

IBkartun : itulah..sahabat Alif boleh jadi pereka fesyen

wan nurul hezrina abd halim said...

alahai sangat ayu

 
Copyright 2012

Template Blogger Dihasilkan oleh alif ismail