Monday, 18 February 2013

Mesej Terakhir Hamba

Assalamualaikum sahabat..

   Amatlah sayu hati hamba kala menukil entri ini dek mungkin menjelang beberapa lama kemudian barulah hamba akan muncul kembali di halaman ini..Lebih sayu lagi hamba terpaksa berpisah dengan "lappy" (laptop) kesayangan hamba ini buat seketika..beberapa perkara perlu dikemaskini dan dibaikpulih dek "lappy" ini kurang sihat belakangan ini..huhuk (T.T) Sakitnya amatlah tenat ekoran melibatkan masalah dalaman....

   Maka perlulah hamba menghantarnya kepada pakar..mungkin buat beberapa hari atau minggu..nauzubillah...musim tugasan sudah tiba dan masalah yang tidak sepatutnya ini pula melanda..semoga "lappy" ini tidak berlama di sana..Amin.....


p/s : Doakan "lappy" hamba yer sahabat...

19 comments:

Nur Fahz said...

Assalamualaikum...bila lappy "sakit" kita turut merasainya.Lappy fahz pun tengah sakit2.tapi pakar" kata guna sampai dia sakit tak leh bangun baru tukar barang yg sakit tu.. :(

keri ikhwan said...

Ingat mesej terakhir sbb nak tutup blog dah td.. huhu
takpe, sementara berpisah tu bleh cari idea utk dinukilkan d laman ini

theseventhmuhammad said...

semoga lappy cepat sembuh..hehe

wantie said...

wahai leppy cepat la sembuh...

Remy hazza said...

remy punya mrs pc pun buat masaalh...nak kena hantar pi klinik jugak...... hapdet kat opis jer skrg nie....

MystoryPic said...

lappy demam eh??

Hanif Idrus said...

Selamat berjumpa kembali..huhuhuhuhuu....

Cepat2 suruh kedai tu repair..besok kena siap......

Kancil 8349 said...

semoga dah okay

wan nurul hezrina abd halim said...

ooo lappy tuan hamba kena pergi jumpa tuan doktor yea.harap cepat sembuh=)salam kenal dr mummy merah n sofia=)cumil sungguh blog

3no gr33ny said...

Nur Fahz : nampkaknya samalah situasi kita sekarang ni

3no gr33ny said...

bab idea pun samalah tidak terfikirkan dek banyak tugasan pada semester kali ini

3no gr33ny said...

theseventhmuhammad : amin.. (walau nampka gayanya tidak akan sembuh)

3no gr33ny said...

wantie : amin..terima kasih yang amat sebab doakan

3no gr33ny said...

Remy hazza : sekurangnya sahabat ada sumber lain di office..huhu

3no gr33ny said...

MystoryPic ; ni bukan sekadar demam tapi kanser dh

3no gr33ny said...

Hanif Idrus ; alhamdulillah panjang umur "lappy" hamba ini

3no gr33ny said...

Kancil 8349 : xkan okay tapi masih boleh digunakan

3no gr33ny said...

wan nurul hezrina abd halim : tapi doktor tak dapat membantu..penyakitnya dah tenat ni

Dylla Abas said...

sedihnya lappy sakit tenat :(

 
Copyright 2012

Template Blogger Dihasilkan oleh alif ismail