Tuesday, 6 December 2011

Jom!!

Assalamualaikum!! (^_^)

  Serasa rindu pula hamba dengan sahabat..tempat pengajian..dan bermacam lagi yang tidak menjadi rutin hamba sepanjang cuti yang agak panjang ini..Maka hamba teringatlah saat susah senang bersama sahabat-sahabat hamba dan jatuh bangun kami bersama sejak 3 tahun yang lepas...

Bakal-bakal cikgu
   Ehem.ehemm...lama tenung gambar kat atas tu yer...andai tuan hamba dah berkenan..sudilah singgah di halaman sahabat hamba yang ada manukilkan tentang kami semua..dan ini namanya sambil mempromosi halaman sahabat..hehe..Jom kita tengok apa yang ada di sana!! Klik bawah ni eah...
l
l
l
l
l
V
p/s : Persahabatan yang akrab tidak akan dapat dipisahkan melainkan dengan kematian

17 comments:

Gen2Merah said...

wahh, manis2 semuanya.. ehehe.. sahabat yang sejati kan...

jap saya akan terjah blog sahabat tu... salju sekeping hati

CikGu Ma said...

sahabat sejati tak boleh dijual beli =)

keri ikhwan said...

alor la... bru nak tenung dah kena sound dah... haha..
berkenanla yg baju kuning tu... (eh,sume bju kuning) :)

Kancil 8349 said...

kenangan yang mengusik jiwa....

An'nisa Anisah said...

nmpknye teman akn dpt tetamu la ni..hehe

Gen2Merah said...

selamat petang enor... semoga semuanya baik2 saja bersama teman tercinta

3no gr33ny said...

Gen2Merah + CikGu Ma : sahabat sejati akan selalu memberi komen mengenai diri kita yang sebenar tanpa berlindung

3no gr33ny said...

keri ikhwan : agk tamak yer kalo sme bju kuning tuan hamba berkenan

3no gr33ny said...

Kancil 8349 : nilah kenangan ke sambutan merdeka

3no gr33ny said...

An'nisa Anisah : baik hati x teman tlg promosi ni..heheh

3no gr33ny said...

Gen2Merah : selamat mlm..terima kasih sbb slalu singgah sini =)

PeJuAnG CinTa said...

semua singgle lagi ke ?? hahaha

btw.. dtg sini jemput join contest kalau sudi =)

http://pejuangcinta93.blogspot.com/2011/12/contest-i-love-my-blog.html

Kancil 8349 said...

apapun mesti kamu rindu dengan rakan2 kamu tu...

La Mia Storia said...

moga semuanya bakal m'jadi cikgu yg b'dedikasi ye :)

dah follow sahabat tuan hamba ni..boleh la kita berkongsi cerita lepas ni (",)

3no gr33ny said...

PeJuAnG CinTa : andai nak tahu yang mana single dan berpunye..singgah la halaman sahabat hamba

3no gr33ny said...

Kancil 8349 : sememangnya =)

3no gr33ny said...

La Mia Storia : amin...terima kasih tuan hamba =)

 
Copyright 2012

Template Blogger Dihasilkan oleh alif ismail