Friday, 23 December 2011

Shoutbox "Ukhuwah Kita"

   Assalamualaikum sahabat hamba yang diharapkan senantiasa dalam limpah rahmatNya...

  Sebelum mula menutur patah bicara..mahu pula hamba menghadiahkan pantun buat sahabat hamba bergelar APIT yang sudi berkongsi tentang masalah yang melanda shoutbox..dan kemudiaannya barulah hamba sedar akannya..huhu

Bunga Selasih hendak dimakan,
Sarang tebuan terjolok rotan;
Terima kasih hamba kalungkan,
Jasa tuan bugar di ingatan.

   Sedikit terubat dek rasa terkilan dihati dengan imej baru "Ukhuwah Kita" hamba..



   Sudilah kiranya sahabat hamba menutur pujangga buat shoutbox baharu milik hamba...
"Katakanlah tanpa selindung
Tidakku mahu duduk berkurung
Tunjukkan benar tiada ragu
Jauhi daku seorang berlagu.."

8 comments:

Hafizzi Aziz said...

hihi..thanks..xbes la pasnie xdak shoutmix kan..adoyai..
tapi xper..ada jugak benda lain yg kita leh guna utk bw kan..

3no gr33ny said...

Hafizzi Aziz : hamba la patut terimas pada tuan hamba =)

Fahz said...

guna shout yg lain.tapi penat sikit bila BW sbb kena type semula name n url..btw happy blogging dear (",)

iMBobo said...

nice one! :)

keri ikhwan said...

malasnya nk tukar.. tunggu smpai expired dlu lah.. haha

3no gr33ny said...

Fahz : 1st time je..jgn risau

iMBobo : thanks =)

keri ikhwan : hamba punya yang dulu dh expired dh..huhu

alif ismail said...

salam...dah ambil ke doodle tuan hamba di blog hamba..???

3no gr33ny said...

alif ismail : w'slm..terima kasih sahabat utk doodle comel tu

 
Copyright 2012

Template Blogger Dihasilkan oleh alif ismail