Saturday, 12 January 2013

Hanif Idrus Giveaway 2013 Segmen

Assalamualaikum...

   Sebelum kesibukan melanda jadual harian hamba..eloklah hamba cuba bergiat aktif di halaman ini sementara masa masih ada..huhu...dan kali ini hamba terpaut pada segmen yang dianjurkan oleh Hanif yang buat pertama kalinya hamba ke halaman sahabat baru tersebut..

Klik Banner untk turut sama sertainya (^_-)
   Dan hamba berbesar hati untuk menjemput Sahabat Dylla dan Sahabat Kancil  yang pada kiraan hamba semakin sibuk dengan tugasan masing-masing untuk turut sama memeriahkan segmen ini (^_^)

55 comments:

Remy hazza said...

selamat bersegmen.....
kita meriahkan ramai2.....

3no gr33ny said...

Remy hazza : semoga berjaya juga buat sahabat =)

Hanif Idrus said...

Terima kasih kerana join giveaway ini.....
Jom blogwaking ke senarai kawan2 peserta

Budak Kampung said...

salam dri budak kampung
naek baseka dri sana ke sini
dtg nktempek sini

http://www.mimbarhatiku.blogspot.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

hijau sme ngn sye

3no gr33ny said...

Hanif Idrus : insyaAllah kiranya masa hamba terlapang

3no gr33ny said...

Budak Kampung : akan hamba berkunjung ke halaman tuan hamba yang sudi menapak kehalaman hamba ni

mi$$ch0c0laTe said...

salam.. jalan2 sini :)
dari giveaway yg sma...

http://mycadburychocolateblog.blogspot.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

3no gr33ny said...

mi$$ch0c0laTe : w'slm..terima kasih dusi bertandang..akan hamba ziarahi tuan hamba

aynora nur said...

dah join segmen giveaway hanif? mari kita ramai2 tambah hadiah dan dapat kawan..

http://www.aynoranur.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

aynora nur said...

dah join segmen giveaway hanif? mari kita ramai2 tambah hadiah dan dapat kawan..

http://www.aynoranur.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

3no gr33ny said...

aynora nur : terima kasih sudi bersahabat dengan hamba nan hina ini =)

wana wazm said...

dari segmen yg sama , done follow. follow me back keyy.
http://coretangirlblog.blogspot.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

IeJa Md Sah said...

dari segmen same...goodluck!!!

http://nadikehidupanku.blogspot.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

3no gr33ny said...

wana wazm : insyaALLAH

3no gr33ny said...

IeJa Md Sah : terima kasih sudi hadir ke sini =)

Nur Fahz said...

Assalamualaikum.singgah melawat dari GA Mr Hanif.gudluck :)

3no gr33ny said...

Nur Fahz : w'slm..terma kasih sudi melawat sini =)

Nor Salmi said...

Good luck!
Dari segmen sama & follow sini #194

http://ibuberbicara.blogspot.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

Nadia Johari said...

salam..datg dr segmen yang sama..good luck..done follow you..salam kenlan..=)

http://miszrockers.blogspot.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

3no gr33ny said...

Nor Salmi : terima kasih..insyaAllah akan hamba membalas kunjungan sahabat baru =)

Hanif Idrus said...

Salam,
Datang dari penganjur Hanif Idrus Giveaway 2013 Segmen
Anda sudah berada di bloglist saya…
Hanif blog bloglist
Terima kasih sertai segmen saya
Jom blogwalking ke rakan-rakan segmen dan menangi hadiah misteri

Sila lihat blog anda berdasar abjab nama blog anda. JIka tiada abjab diletakkan di abjab A

Setiap minggu saya akan merayau di bloglist
( Blogger yang telah lama saya letakkan sila abaikan komen ini..hahahhahahaha)

3no gr33ny said...

Nadia Johari : w'slm..salam perkenalan juga daripada hamba kepada sahabat baru yang baik hati datang menziarah =)

3no gr33ny said...

Hanif Idrus : terima kasih..tak sabar pula mahu hamba menjelajah ke bloglist baru sahabat

Athirah Farah said...

hai.. dtg jalan2 cni.. dari segmen yang sama.. if sudi jom lawat and jadi followers saya.

http://fasyrah89.blogspot.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html


terima kasih <3

miz ruha said...

singgah dari segmen yang sama..
selamat bersegmen dan gud luck... ^_^
comelnya header... >_<

http://www.mizruha.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

Sheila Salim said...

Assalamualaikum. sheila dtg dr segmen yg sama. good luck ye.

http://sheilashahfiekry.blogspot.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

3no gr33ny said...

Athirah Farah : insyaAllah..kecil apak tangan, nyiru hamba tadahkan

3no gr33ny said...

miz ruha : hehe..terima kasih..kalau nak header comel2..boleh saja tempah dengan sahabat Alif

3no gr33ny said...

Sheila Salim : w'slm..terima kasih sudi menapak ke sini =)

Leeza dayasari [santai leeza] said...

Hai.. Leeza singgah sini untuk memeriahkan majlis. Saling meninggalkan jejak... All da best....

link leeza :
http://www.santaileeza.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

-moga terus sukses, terus berkunjung-

Cheq Kaq said...

Gud luck yer..

Cheqkaq datang dari segmen yg sama..

http://cintaitupasti.blogspot.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

siti fatima Arifin said...

Salam.... Cik Putih datang blogwalking and follow disini. Sama-samalah kita memeriahkan dunia blogwalking. Ahikss... and also Good Luck.

Psss...psstt... Jenguk sini gak :

http://sfadazzlinggirl.blogspot.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

3no gr33ny said...

Leeza dayasari [santai leeza] : terima kasih singgah =)

3no gr33ny said...

Cheq Kaq :akan hambamembalasa kunjungan sahabat baru =)

3no gr33ny said...

siti fatima Arifin : insyaAllah akan hamba ke halaman sahabat sekejap sahaja lagi

Hanif Idrus said...

Updated terbaru:
Jumlah peserta kini 64 orang ..jom serbu!!!
pergi ke:
http://hanifidrus.blogspot.com/2013/01/senarai-peserta-dan-bloglist-hanif.html

3no gr33ny said...

Hanif Idrus : insyaALLAH andai ada kelapangan tapi buat masa sekarang..waktu hamba kian runcing dan sibuk nan memanjang

lynn kamarul said...

datang menjenguk... dari segmen sama

Kancil 8349 said...

selamat bersegmen

Mar Haini Abdul Rahim said...

Assalamualaikum, baru nak sampai sini dari segmen yang sama, heheh :D

selamat maju jaya dari :
http://www.mayesa-jcb.my/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

Dylla Abas said...

br perasan la entri ni..hee :) sempat join lg x agaknya..?

Syaz Blackrose said...

datang sini dr segmen yang sama

selamat bersegmen

jom komen blogg akk juga

http://4i5y4tuberose.blogspot.com/2013/01/segmen-11hanif-idrus-giveaway-2013.html

fatin amalina husna said...

Assalam..dan salam perkenalan..=)
husna singgah dari segmen yg sama..
selamat bersegmen ye..
http://husnazahidi.blogspot.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

wantie said...

dari segmen yg sama
Follow

http://lovingwantie.blogspot.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

3no gr33ny said...

ynn kamarul : terima kasih sudi bertandang

3no gr33ny said...

Kancil 8349 : terima kasih sahabat =)

3no gr33ny said...

Mar Haini Abdul Rahim : tak kisah baru ke lama...yang penting tuan hamba sudi menapak di sini

3no gr33ny said...

Dylla Abas : hamba juga baru perasan komen sahabat Dylla ni

3no gr33ny said...

Syaz Blackrose ; insyAllah akan hamba ke sana

3no gr33ny said...

fatin amalina husna ; w'slm...hamba terima salam perkenalan sahabat..terima kasih

3no gr33ny said...

wantie : akan hamba membalas kunjungan sahabat =)

Hanif Idrus said...

Jalan-jalan Melihat senarai komen..
Kan segmen dah nak habis..hehehehe

3no gr33ny said...

Hanif Idrus : hamba pun tidak perasan jua tarikh itu

Raudzah Zahari said...

salam ziarah kat sini dari segmen yang sama...sorry dah lewat baru dapat ziarah kawan-kawan..

Hanif Idrus said...

Salam Satu Blogger.
Terima kasih kerana sertai Giveaway HaifIdrus 2013.
Secara rasmi segmen ini telah ditutup.

Pastikan URL blog anda berada di bloglist saya:
http://www.hanifidrus.my/
Jika tiada anda boleh request dimana-mana kotak komen entri saya.
Sila lihat URL anda berdasarkan Nama Blog anda.

Terdapat 10 pemenang bertuah telah terpilih..
Sila lihat senarai pemenang di:
http://hanifidrus.blogspot.com/2013/02/pemenang-hanif-idrus-giveaway-2013.html.

Sekali lagi terima kasih saya ucapkan atas penyertaan anda.

 
Copyright 2012

Template Blogger Dihasilkan oleh alif ismail