Sunday, 21 October 2012

Menang!!

Assalamualaikum sahabat..

   Tak bertualang hati gembira dek kemenangan pasukan bola negeri hamba malam ini..tidak sabar pula hamba mahu pulang ke tanah negeri tercinta pada esok malam dengan harapan agar semuanya selamat dan berjalan dengan lancar..terlupa sekejap hamba dengan kerja mengulangkaji ekoran minggu peperiksaan akan menjelang setelah tamatnya cuti Raya Korban nanti..huhu..seminggu di rumah tak terjamin buku bakal disentuh sekalipun (jangan contohi tabiat buruk hamba ini)


p/s : Tahniah buat pemain negeri Kelantan atas penat lelah!!

10 comments:

Alif Ismail said...

salam singgah disini..

apa khabar tuan hamba???
sudah lama tak bersua khabar...

3no gr33ny said...

Alif Ismail : w'slm..alhamdulillah hamba sihat..mood tak sabar nak balik kampung esok hari (^_^)

Remy hazza said...

tahniah utk pasukan kelantan.......

3no gr33ny said...

Remy hazza : sahabat Remy sokong pasukan mana malam tadi ni?? hehe

MRS Rongoks said...

tahniah kelate ! ^^

Dylla Abas said...

tahniah kelantan!! tak tengok match ni, tapi ikuti p'kembangannya dlm twitter :p

apapun...hati2 pulang esok :)

3no gr33ny said...

MRS Rongoks : hehe..semangat masih berkobar2

3no gr33ny said...

Dylla Abas : terima kasih sahabat Dylla..alhamdulillah semuanya selamat

Kancil 8349 said...

tahniah untuk negeri 3no...negeri Kancil dah lama tenggelam dek masalah dalaman...suatu ketika dulu ia singa sekarang dah jadi semut...hehehe

3no gr33ny said...

Kancil 8349 : pasukan negeri hamba juga pernah mengalami masalah dalaman tapi semuanya akan belajar daripada kesilapan dan bangkit untuk mengejar kejayaan =)

 
Copyright 2012

Template Blogger Dihasilkan oleh alif ismail