Saturday, 6 October 2012

Tolong Hamba....

Assalamualaikum sahabat...

   Setelah beberapa jam hamba menghadiri kelas kereta..hamba mendapati bahawa hamba masih lagi tidak yakin untuk memandu..boleh tak kiranya sahabat sudi untuk berkongsi tip-tip ketika memandu?? Buntu hamba dek tidak lama lagi akan melalui ujiannya pula..huuhuk (T.T)


7 comments:

keri ikhwan said...

kena konfiden.. takleh was-was or takut2..
time latihan tu guna peluang betul2.. langgar tiang ke divider ke takpe haha janji konfiden

Everything's Everythings said...

Kalau tak cukup latihan kt situ, cuba balik buat latihan sendiri.. tpi kena lah ada juga guru yg mengajar, parents ataupun adik beradik tpi dkt tmpt2 yg selamat..

Remy hazza said...

yg pertama kena confident.... pastu panik atau nervous kena letak kat tepi.... apa yg penting... baca bismillah dan doa naik kenderaan.....

3no gr33ny said...

keri ikhwan :oowhh..setakat ni hamba tidak pernah pula langgar tiang..mungkin nak kena langgar dulu baru tak cuak la ek =P

3no gr33ny said...

Everything's Everythings ; itu yang susah.. hamba di perantauan jauh dari keluarga..tinggal pula di hostel..huhu

3no gr33ny said...

Remy hazza : insya-Allah hamba akan cuba hilangkan panik dan takut tu..terima kasih yer sahabat semua =)

Dylla Abas said...

sebab lama tak jenguk blog ni, jadi nak tahu la juga apa perkembangan latihan memandu tuan hamba...?? ke dah selesai semuanya..?

 
Copyright 2012

Template Blogger Dihasilkan oleh alif ismail