Wednesday, 3 October 2012

Program Profesion Saham Akhirat

Assalamualaikum sahabat...

   Alhamdulillah segalanya berjalan dengan lancar semalam..persembahan kami pada awal majlis mendapat banyak pujian daripada sahabat yang lain..syukur sangat kerana hamba yang menjalani hanya tiga kali latihan  bersama kakak-kakak senior dapat melakukannya sehabis baik...kakak senior nasyid semuanya sekelas dan hamba sahaja yang junior..huhu (betapa tak pemalunya hamba ini)


   Seronok dapat mendengar ceramah mengenai "Profesion Saham Akhirat" yang disampaikan oleh Ustaz Asyraf...sesuai dengan kami bakal pendidik..sayangnya hamba tak berpeluang mengambil video penuh ceramah tersebut dek terpaksa balik awal..esok harinya hamba mempunyai ujian subjek Seni Dalam Pendidikan...memang agak kalut jugalah dek tidak menyentuh kulit buku sekalipun (-.-") 

p/s : Ujian tadi tersangatlah "mudah"..sadis yang amat

10 comments:

Kancil 8349 said...

program yang baik..

3no gr33ny said...

Kancil 8349 : dianjurkan oleh guru pelatih sendiri

Remy hazza said...

best nyer program..... remy cukup seronok kalau dapat join xtvt sebegini.....

3no gr33ny said...

Remy hazza : mungkin sahabat Remy boleh mencadangkan kepada pihak atasan di tempat kerja sahabat untuk mengadakan majlis seumpama ini..sekadar mengisi rohani

Everything's Everythings said...

Wahhh bestnya.. tpi syg tak dpt dengar pula video ni, tak jumpa nk tutup music background xD

Edy Fee said...

nak share sikit saham leh tak? hehehe

Remy hazza said...

sepatutnya ada... cuma masa tu terlalu terhad disini.... ada jer kerja yg masuk....pastu nak kena kejar dateline pulak....

3no gr33ny said...

Everything's Everythings : baru hamba perasan muzik tu tak dapat on off..maaf yer..sekarang dah boleh dengar dah =)

3no gr33ny said...

Edy Fee : tuan hamba juga salah seorang pemegang saham akhirat =P

3no gr33ny said...

Remy hazza : owhh..tak dinafikan..bila kerja memang susah nak luangkan masa untuk majlis seperti ni

 
Copyright 2012

Template Blogger Dihasilkan oleh alif ismail