Monday, 24 October 2011

Blog Aku Dan Follower

Andai berminat menyertai..klik pada banner di atas
   Ikutkan penganjur segmen ni..hamba perlu mengemukakan 2 follower terawal atau sahabat pertama dan kedua hamba di halaman tercinta hamba ini..Jadi setelah dirujuk semula..Sahabat terawal hamba adalah sahabat hamba sejak zaman muda mudi dahulu iaitu Zulfattah..Keduanya pula sahabat hamba di tempat pengajian kini..Malah berkongsi bilik pulak dengan hamba selain menuntut ilmu di dalam satu bilik yang sama yang diberi nama Anisah...

   Arakian daripada itu..hamba juga diwajibkan memberi 2 follower hamba yang dikategorikan best..Pada hamba..semua sahabat yang sudi bertandang ke halaman hamba ni best..tapi untuk memenuhi syarat empunya segmen..hamba pun memilih berdasarkan trafik halaman hamba..Maka dengan ini hamba perkenalkan pemenang anugerah follower hamba yang terbest ialah.....Kancil 8349 & Moon-Keyz World a.k.a Zulfattah..

   Penutup kalam segmen ni..hamba dikehendakkan menyenarai 2 follower terakhir halaman hamba ni..Jadi pabila sudah memerhatikan sejak detik saat hamba mengarang segmen ni..Maka secara rasminya follower hamba yang ke-52 dan 53..hamba julangi kehadiran mereka dalam teratak hamba iaitu Cinnamon.com & Santri T.P.I.N.I...

p/s : sesungguhnya tanpa tuan hamba sekalian sebagai sahabat..siapalah hamba di teratak halaman ini

19 comments:

Gen2Merah said...

wah saya tak tersenarai ye... uhk uhukkk. sedih aka kecik hati..
xmau singgah sini lagi la... ekekekeke (gurau)...

selamat pagi 3norgr33ny...

Kancil 8349 said...

terima kasih...kancil hargai usaha kamu...walaupun kita tidak bersua muka namun kita tetap bersahabat di dunia maya ini....semoga persahabatan kita kekal selamanya

cinnamon.com said...

saya pun muda lagi dlm dunia blog ni..walaupun dah tak muda..hamba pun ucapkkan terima kasih setinggi gunung batu cave,sebelah je dkt rumah saya ni ha..tunggu nak runtuh je tak tau bila..hehe

Zul Fattah said...

haha.. tima kasih sahabat...
blog aku biaso jah.. xdop istimewa pun... cuma aku harap dgan blog ni, org akan dapat manfaat daripadanya.. itu je.

dhiera said...

salam perkenalan dan happy blogging!

An'nisa Anisah said...

yeah2, namaku ada disini..thank dear roommate,classmate, soulmate kot..haha

NasZ said...

menarik segmen ni. hehehe.

Dylla Abas said...

setuju dengan pemilihan ni sebab memang Fattah dan cikgu Kancil8349 merupakan follower dan pembaca setia di mana-mana blog yg mereka follow :)

HasrulHassan [HH] said...

Terima kasih kerana sudi join segmen saya ... insyaAllah ..follower yang dimaksudkan akan turut sama menerima penyenaraian seperti mereka sebelum ini...

BLADE EDGE said...

Assalamualaikum...


saya just blogwalking kat sini. baru tahu pasal blog ni..

anyway kalau ada masa, silalah berkunjung ke blog saya.

happy blogging :-)


regards,
BLADE EDGE

3no gr33ny said...

Gen2Merah : insyaAllah lain cerita..tersenarailah nanti yer..hehe..selamat malam yer

3no gr33ny said...

Kancil 8349 : semoganya begitulah hendaknya cikgu kancil..amin...

3no gr33ny said...

Zul Fattah : same2..xpelah..sama ada perkongsian ilmu atau sebagai tempat kita melampias segala rasa yang berlaku di duaniawi kini

3no gr33ny said...

dhiera : salam perkenalan jugak...terima kasih sbb sudi singgah sini

3no gr33ny said...

An'nisa Anisah : soulmate ek..hehhe..den sayang sahabat den sorang neh

3no gr33ny said...

NasZ : joinlah sebelum terlambat =)

3no gr33ny said...

Dylla Abas : btol3...sorang sahabat hamba dari kecil dan sorang sahabat hamba yang berkongsi bidang yang sama walau baru kenal di alam maya ni

3no gr33ny said...

HasrulHassan [HH] : kasih diterima..hamba cuma mahu membantu jiran di laman sesawang..(^_^)V peace

3no gr33ny said...

BLADE EDGE : terima kasih sbb sudi singgah di halaman hamba yang tidak seberapa ini..InsyaAllah..masa untuk kita sentiasa ada..sekarang jugak hamba singgah di halaman tuan hamba yer =)

 
Copyright 2012

Template Blogger Dihasilkan oleh alif ismail