Tuesday, 25 October 2011

CONTEST BLOGKU MENAWAN KALBU BY ASKAR PINK & AMALINA

JOM RAMAI MASUK CONTEST
Entahlah mengapa hamba turut serta dalam contest ni..halaman hamba bukanlah cantik sangat..inilah pertama kali hamba menyertai contest sesama jiran ni..Sebetulnya hamba tidak mengharapkan apa-apa..Harap Gen2 Merah & Dylla juga dapat bersaing sama dalam contest ni..hehe...sebab keduanya antara sahabat baik hamba di teratak halaman maya ni..

16 comments:

Kancil 8349 said...

selamat bersegmen tuan hamba...

Faz Abas said...

saya suka sgt tengok blog ni, kaler hijau yang sangat cantik, header pun sangat menarik!

semoga berjaya di dalam semua contest yang disertai :)

salam kenal daripada www.kisah-dan-kasih.blogspot.com

Gen2Merah said...

wahhh, saya kena tag ye.. ehehehe.. Insya Allah ada masa saya akan join ya.. ekekeke.

seronok la dapat berkawan dengan 3norgr33ny ni... Tima kasih banyak2 ya... rasa dihargai.. (",)

3no gr33ny said...

Kancil 8349 : terimas En.Kancil..hee

3no gr33ny said...

Faz Abas : terlalulah banyak pujian daripada tuan hamba..segan pulak rasanya..pape pon..terima kasih sebab sudi ke sini

3no gr33ny said...

Gen2Merah : hamba juga seronok bersahabatkan tuan hamba =)

SpidermanHere said...

Hello and hyehye tuan blog yang comey lote. Thanks for join this contest ye. Lina dah check penyertaan anda. Good luck! Hug from me, hihi :)

3no gr33ny said...

SpidermanHere : usshhh..comey lote..?? kembang semangkuk ler hamba yang tidak lawa ini..huhu

wahh..sekali hamba dapat hug dari empunya contest..jgn jeles ek =)

SpidermanHere said...

Assalamualaikum w.b.t :) Yuhuuuu! Lina nak bagitahu, hadiah telah di-updated. Jangan lupa check penyertaan anda jugak. Kalau takda dalam list, inform me first, okay?:D

Dylla Abas said...

wahhh..dapat jemputan khas ni..insayAllah..ada kesempatan saya mesti join (",)

p/s : terima kasih tag saya..terasa amat dihargai (ikut cakap cikgu Gen2Merah..hehehe)

3no gr33ny said...

SpidermanHere : w'slm..okey..hamba ke sana sekarang jgk

3no gr33ny said...

Dylla Abas :tuan hamba mintak izin Gen2Merah x nak tiruk ayat ni..hehe...

hamba tag tuan hamba sebab tuan hamba berdua yang hamba terlintas di fikiran ni tika tu..hee =)

PCL said...

kreatif blog menawan kalbu...singgah dari segmen yg sama , jemput ke blog sy plak ok!

SpidermanHere said...

Hyehye! Sorry kacau lagi, haha. RULES telah ditambah kerana ada sponsor. Pemenang juga dinaikkan kepada 7 org. Haaa, sila usha entry ni : koreanpoplovers-amalina.blogspot.com/2011/10/announcement-gembira-kepada-peserta_29.html :) Harap anda responds, thanks for your cooperation. Nak kacau lagi nanti, haha :D

3no gr33ny said...

PCL : terimas (^_^)

3no gr33ny said...

SpidermanHere : wahhhh..1 terbaiklah sebab dapat sponsor (thumbs up)

 
Copyright 2012

Template Blogger Dihasilkan oleh alif ismail