Monday, 31 October 2011

Study Week VS Mood Raya

Assalamualaikum tuan hamba pengunjung tegar halaman hamba..hamba doakan moga kalian senantiasa berpayung di bawah limpahan rahmat Yang Esa (^_^)

Pulangnya hamba ke kampung baru-baru ini sungguh menghakis Mood Study yang sepatutnya hamba rasai pada minggu ini..
Seminggu bercuti Deepavali
Lima hari kemudian...
Empat hari hamba pulang lagi
Bercuti di Raya Haji

Lombu sapo tah den amik ni

p/s : Tuan hamba sahabat hamba sekalian ada tak rasanye petua mengembalikan Mood Study hamba yang sudah hilang ini??


16 comments:

Fahz said...

wahh pic tu lombu den :D

Kancil 8349 said...

terima kasih....

jomlah singgah ke blog kancil

http://kancil8349.blogspot.com/2011/10/punca-traffik-kancil-8349-minggu_31.html

Gen2Merah said...

3norgr33ny... memang mood study tu payah sebenarnya nak dikembalikan.. pesan hamba satu je.. pegang buku dulu, then terus baca baca dan baca.... insya Allah mood belajar tu konfom akan ada.. itu kalau hamba lah.. kalau org tak tau plak.. ehhee

mR_popkoRn said...

Hype..
biasa la 2..
Time raya kita rayaa...
time study kte study...
Xkan nak raya sambil study..
Huhuhu...
Btul x?

3no gr33ny said...

Fahz : tercuri lombu org len pulak..huhuk

3no gr33ny said...

Kancil 8349 : terima kasih jugak =)

3no gr33ny said...

Gen2Merah : bagus jugak petua tuh..malam ni jugak hamba pegang buku dan try study..terimas =)

3no gr33ny said...

mR_popkoRn : btol jgk kata2 tuan hamba...tapi ponat jgk sebab nanti 3 paper 1 minggu..huhuiii

Dylla Abas said...

tak pernah dapat mood study kalau balik kampung :)

takutkan diri dengan exam..mungkin mood study tu akan dtg secara automati..hehe

3no gr33ny said...

Dylla Abas : memang hamba tersangatlah setuju dengan tuan hamba..7 tahun pengalaman hidup di hostel until sekarang hamba xdpt study kalau hamba di rumah

JPP IPG Kampus Perempuan Melayu said...

nak tgok 3nogr33ny start study mlam ni..ooyeaaahhhh~~hehehe

3no gr33ny said...

JPP IPG Kampus Perempuan Melayu : sekali JPP dtg ziarah halaman hamba daa ~.~

An'nisa Anisah said...

hahaha, nseb baik study kalo x jpp singgah lgi tgok mu..ngeh2 hehe chaiyokk study derrr

3no gr33ny said...

An'nisa Anisah : uhuhu..diugut neh

keri ikhwan said...

sama la kito.. blik kg... deepavali balik, raya haji blik lg...

3no gr33ny said...

keri ikhwan : macam rumah dekat je ngan tempat belajar ni..yer dak?? hahha

 
Copyright 2012

Template Blogger Dihasilkan oleh alif ismail