Monday, 10 October 2011

"SEGMEN NASZ : MEH KRITIK BLOG GUA"


sesiapa nak dikritik jugak..klik pada banner ek


hamba suka kalau ada yang sudi mengkritik halaman hamba dan memberi pendapat untuk penambahbaikan
memandangkan hamba ini baru sahaja di teratak halaman hamba ini
hamba terima segala idea para sahabat
'mucho gracias' pada tuan segmen
pantun ni dikarang khas untuk segmen tuan hamba =)


hati rawan jiwa tertekan,
duduk di laman selalu berangan;
fikiran tuan hamba tadahkan,
sebagai pedoman teratak kesayangan.


28 comments:

NasZ said...

thanx sudi join. blog ni dah ok. loading pun dah cantik. cuma mungkin bleh besarkan skit lagi tulisan ek? hehe.

MOHD NASER.com

3no gr33ny said...

Nasz : terima ksih juga kerana sudi memberi pendapat buat halaman hamba =)

Yatie Awang said...

akak pun join
akak selalu setuju dengan pandangan nasz hahhaa
kalau nak cantik lagi shoutmix tu biar colour sama ngan background, tapi jangan gelap guna yg cerah je

Opieneon said...

blog dah okay, sbb cpt loading, tp tulisan tu tak jelas, kena besarkan font,tq bw blog sy

✿Cik Suer✿ said...

belog da comel.. hijau itu syurga kata org jawa.. ngee :)

3no gr33ny said...

Yatie Awang : memang hamba nak tukarkan shoutbox tu ikut tema kaler..tp hamba yang masih baru ini tidak tahu caranya kak..minta tunjuk ajar =)

3no gr33ny said...

Opieneon : hamba cuba besarkan font..terima kasih sahabat

3no gr33ny said...

✿Cik Suer✿ : hijau itu pengubat jantung hati yang mencari kedamaian yer suer..heheh...warna kekuatan hamba ni =)

Polskahackrew said...

tulisan kurang jelas..

Polskahackrew said...



Salam singgah dari segmen yang sama...

Polskahackrew |
SEGMEN NASZ : MEH KRITIK BLOG GUA

anamizu said...

hai..cik ana dtg..
betol ckp nasz..
yg lain dh ok..
FONT je kot kene
besarkan sikit :P


luv,
cik ana

3no gr33ny said...

Polskahackrew + anamizu :
toche2 sebab sudi datang berkongsi pendapat di halaman hamba

eyryn said...

ryn singgah cnie..
nak kritik ? juz about tulisan je..
besarkan or gune font lbey terang :) hehe
senang nak bace :)
sory yerr !

3no gr33ny said...

eyryn : hamba cuba untuk berubah kepada lebih baik

Kancil 8349 said...

semoga bilangan follower kamu bertambah...cadangan kancil cuba buat entri setiap hari...autopublish pun ndak apa...supaya ada yang akan mengunjungi blog kamu...idea...blogwalking dulu dan pinjam idea daripada mereka...tapi jangan tiru...

KiMiE said...

sangat setuju dengan kancil :)

jom terjah n kritik : http://kimie-blog.blogspot.com/2011/10/042-segmen-nasz-meh-kritik-blog-gua.html

3no gr33ny said...

Kancil 8349 : hamba sedaya akan cuba meitip jari di sini setiap hari..tapi bergantung juga pada lapangan masa hamba sebagai guru peltih..tq kancil =)

3no gr33ny said...

KiMiE : thanks sebab sudi dtg ke halaman hamba..hamba akan melewati halaman tuan sebagai balasan =)

hafiz said...

tulisan tak berapa nak match ngan blog.huhu


Entry terbaru aku "SEGMEN NASZ : MEH KRITIK BLOG GUA"

=)

3no gr33ny said...

En. Hafiz : boleh komen lebih terperinci tak tentang tulisan xsesuai dengan blog..hamba sesungguhnya tidak mengerti maksud tuan hamba...

fiezah91 said...

hye. datang dari segmen nsz. blog ni ok. cuma tulisan tu harap besarkan sikit dan guna tulisan yang mudah dibaca. hehe. apa pun semuanya ok..

jom kritik blog saya pulak :)

keri ikhwan said...

header yg artistik... jiwang gak tuan hamba nih.. hehe... rasanya sume cam ok je...cuma setuju ngn pndpt tntang warna tulisan yg agak tenggelam pa sidebar... guna warna terang sket sbb bckground gelap

Mrs Hafidz'joo'Din said...

tak reti sgt nk komen lebih2 sbb i pon newbie =)..Tapi best ade lagu..Dlm gambar ada lagu =).Baru syiook!

Ms Bery said...

blog dah ok je..
cuma lebih molek jika guna fon yang formal untuk tajuk entry.. =)

Najwa Zahari said...

Saya stuju dengan Encik Nasz! :) Kecik sangatlah tulisan..

3no gr33ny said...

baiklah wahai sahabat..hamba akan cuba ubah yang mana patut demi halaman kesyanagn hamba ini..terima kasih sangat2..

c genk bah ne said...

nak komen dari genk ya..

ermm bgi genk lagu tu dah ok dah sbb ada button pause,siapa tak suka boleh pause.. ^^ tpikan best lagu tu hehehe..

button follower tu lbh baik letak kat atas,senang org nak follow,masuk blog ne trus nampak button follower msti terus kena follow tu hehehe.. ^^

tulisan pula,sebaik-baiknya guna tulisan yang simple ja mcm comic ka?tak pun times new roman,kalau tak suka,guna tulisan yng tak berbelit-belit.Mudah orang nak baca,tulisan kat ruangan komen tu sbaiknya ubah,senang nak baca komen org lain ^^

rasanya itu saja kot..maaf kalau komen genk berlebih pula..^^


MENARIK HARI INI
1.KES MENANTU DI CABUL
2.AGAK-AGAK KORANG BOLEH KETAWA TAK BACA ENTRI INI?

Nisa Greennnpanda said...

salam n hye~!!
dtg dr segmen yg same.. huhu~..tulisan kecik benor la dear.. try bsarkn sket ye.. ^_^ happy blogging~!!

jmput komen blog sy ye:
http://greennnpanda.blogspot.com/2011/10/segmen-nasz-meh-kritik-blog-gua.html

 
Copyright 2012

Template Blogger Dihasilkan oleh alif ismail