Sunday, 30 October 2011

Jom join BLOGLIST laman-ayahsu November

Assalamualaikum buat tuan hamba yang sudi singgah di halaman hamba...

laman ayahsu
Nak ikuti segmen ni x..tekanlah kat banner eah
Kalau nak kenal empunya segmen..hamba bukanlah siapa pon yang mampu mencirikan manusia..Jadi sama-samalah kita ke halaman Ayah Su yer..Moh ler kite..!

p/s : Hamba kepenatan sepanjang hari dan tidak termampu untuk berkongsi lebih dari yang satu ini...

7 comments:

Mehmed - said...

nak tengok gak lah...

Kancil 8349 said...

jom kita beramai2...

iMBobo said...

cantik laman tu :)

NasZ said...

saya pun join gak. hehehe.

3no gr33ny said...

Mehmed : Jom2 tgk same2..

Kancil 8349 : Jom Cikgu Kancil..jom!

iMBobo : laman ala2 cam tempat dating je..yer dak..? huhu

NasZ : hamba ikut jejak tuan hamba dengan Cikgu Kancil ler ni

alif ismail said...

laman ayah su??? alif rase macam ade follow blog ni...nak terjah lah jap..

3no gr33ny said...

alif ismail : ni kes banyak study ni..huhu..dah nyanyuk yer En.Alif

 
Copyright 2012

Template Blogger Dihasilkan oleh alif ismail