Sunday, 20 November 2011

Jom join BLOGLIST nurulAuni tahun 2011

Assalamualaikum sahabat...

   Alhamdulillah segalanya sudah pon tamat..termasuklah jugak MuET yang berakhir tengah hari semalam..dan hamba sudah bertapak di negeri Cik Siti Wan Kembang kesayangan hamba ini dengan selamat walau malam tadi hamba terpaksa harungi kesejukan malam dek hujan yang tidak mahu berhenti mencurahi tangis...

   Sebelum hamba melelapkan mata semula..sempat jugak hamba menjenguk halaman hamba yang sudah mula dinaiki sawang ini...

   Maka adalah seorang sahabat hamba yang menjemput hamba untuk sertai segmennya dan hamba berbesar hati kerana empunya segmen sendiri sanggup memecah duli ke teratak usang hamba ini...

Cantikkan banner empunya segmen ni..jomlah sertai jugak!

Klik pada banner ek untuk ke halaman yang empunya

p/s : Maaf andai terlalu panjang membebel.....


24 comments:

nurulauni said...

tq ye..

QueeN TerataI said...

rajinnya join segmen.. buat masa ni Queen x berkesempatan lg nak join segmen...

3no gr33ny said...

nurulauni : terima kasih juga sebab tidak lupakan hamba =)

3no gr33ny said...

QueeN TerataI : niat hamba hanya membantu rakan sehalaman yang lain saja

Ashraful Huri said...

salam, terjah sini dr segmen yg sama ^^

http://ilyherstory.blogspot.com/2011/11/jom-join-bloglist-nurulauni-tahun-2011.html

Ashraful Huri said...

salam, siggah dr segmen yg sama ^^

http://ilyherstory.blogspot.com/2011/11/jom-join-bloglist-nurulauni-tahun-2011.html

3no gr33ny said...

Ashraful Huri : terima kasih sbb sudi singgah di halaman hamba yang serba kekurangan ni

nurulauni said...

senarai BLOGLIST nurulauni sudah ada...joooom terjah...

nurulauni said...

senarai BLOGLIST nurulauni sudah ada...joooom terjah...

3no gr33ny said...

nurulauni : terima kasih sudi menerima hamba =)

masz86 said...

Singgah dr segmen yg sama...

http://masrinasidek.blogspot.com/2011/11/jom-join-bloglist-nurulauni-tahun-2011.html

Happy blogging..

3no gr33ny said...

masz86 : terima kasih singgah sini (^_^)

sukagelak said...

da follow sini.dari segmen same :)

Cik Eykaa said...

follow sni dr segmen yg same :)

Fezz said...

datng melawat dari bloglist Auni.

3no gr33ny said...

sukagelak : terima kasih =)

3no gr33ny said...

Cik Eykaa : jemput ler singgah lagi di halaman hamba ni =)

3no gr33ny said...

Fezz : hamba pasti membalas kunjungan tuan hamba =)

Eza Boom Boom :) said...

follower ke-100 :D, yeayy~

Eza Boom Boom :) said...

Jenguk-jenguk sini nak lawat pemilik belog. Bloglist ni penting kan nak tarik pembaca setia. Eza pun antara yang join dalam segmen Bloglist Nurul Auni..So, nak jugak kenal sapa-sapa yang join..Huluran persahabatan, mohon disambut…^_^

http://cheksunnyboomboom.blogspot.com/2011/11/jom-join-bloglist-nurulauni-tahun-2011.html

Zatee said...

datang melawat dari segmen y sama


dah follow :D
http://ezateesky.blogspot.com/

3no gr33ny said...

Eza Boom Boom : maka terujalah hamba dengan kedatangan tuan hamba sahabat hamba ke-100...terima kasih

3no gr33ny said...

Zatee : pasti nanti hamba melawat tuan hamba juga..pasti!

Cik Rose Cute said...

dari segmen yang sama follow sini

http://hairuliza-anakku.blogspot.com/2011/11/jom-join-bloglist-nurulauni-tahun-2011.html

 
Copyright 2012

Template Blogger Dihasilkan oleh alif ismail