Tuesday, 8 November 2011

SEGMEN POPKORN ~ "KREATIF KE HAKU BERAKRONIM..?"

Nak reka akronim?? Klik pada banner kat atas...

Sebenarnya hamba kurang mengerti dengan permintaan tuan segmen..Tapi disebabkan janji mahu mengikut serta..
Maka hamba buat-buat ler faham dengan merujuk makna akronim itu sendiri..iaitu...

"Penggabungan huruf atau suku kata untuk membentuk perkataan baharu berdasarkan huruf pertama, suku kata pertama atau bunyi yang terpilih dalam perkataan"
Maka yang mampu hamba fikirkan hanyalah...

"CULAS"
Cinta yang
Utuh perlukan
keikhLASan


Akhir kalam hamba diperlukan men'tag' sahabat hamba yang lain dan yang bertuah itu adalah...

Fahz
iMBobo
Yatie Awang

6 comments:

Kancil 8349 said...

macam nick name kancil...UMS...usaha maju dan semangat...

3no gr33ny said...

Kancil 8349 : boleh ler ni Kancil ikut serta ni..heheh..tapi UMS tu stand 4 what ek??

anamizu said...

kreatif jugak =P
gud luck tau =)





luv,
cik ana

3no gr33ny said...

anamizu : xdela..ni hanya sambil mata sudah mahu terkatup

PopkoRn said...

Thankz Nor greeny
Sbb joint segmen POPKORN

Erm awak pny akronim mcm larik sket dr landasan. refer cth atau entry yg join segmen nie.

Trus follow updated segmen ni hokeyh sebab segmen ni akan di batal kan jika penyertaan kurg dari yg di tetapkan...
Tq

3no gr33ny said...

PopkoRn : InsyaAllah andai ada masa hamba buat lain tapi nampkanya semacam xde je..huhu

 
Copyright 2012

Template Blogger Dihasilkan oleh alif ismail