Tuesday, 1 November 2011

"SEGMEN NASZ : BLOGLIST NOVEMBER 2011"

Jomlah daftar msuk bloglist..klik pada banner k

Untuk mendaftar masuk ke bloglist empunya segmen..hamba perlu memberi sepatah dua kata sebab dan akibat hamba nak sangat masuk bloglist ni..huhu..Jenuh jugaklah hamba memerah fikiran..then dapat jugak jawapan..Dan jawapan yang terlintas di benak hamba ialah...

1) Memudahkan tuan hamba ke halaman hamba..hehe...
2) Hamba juga akan masukkan tuan hamba ke dalam bloglist hamba
3) Kitakan bersahabat.. (jawapan paling entah hape ler)

p/s : maaflah..hamba menukilkan entri ni disaat mata sudah mahu terkatup kala petang hari...study3...!!


10 comments:

Gen2Merah said...

insya Allah ada kesempatan hamba jua nak menjoinkan diri... eheeee

3no gr33ny said...

Gen2Merah : moh ler kiter

alif ismail said...

best kan kalo dapat masuk bloglist seseorang..??? tapi alif lebih suka andai blog alif dimasukkan dalam bloglist secara semulajadi..huhuhu..

gud luck!!

Fahz said...

gudluck :)

NasZ said...

thanx sudi join. nanti check link awak kat sidebar "My November 2011 Bloglist" ye?

3no gr33ny said...

alif ismail : rasa dihargai bila dimasukkan dalam bloglist..

dengan En.NasZ kenalah mintak nak masuk sebab dye ramai peminat..sama ngan En.Alif jgk..

3no gr33ny said...

Fahz : ehee...toche2.. =)

3no gr33ny said...

NasZ : yeaaa...terima kasih tuan segmen (^o^)

Kancil 8349 said...

wah...dah mula aktif dengan bersegmen....baguslah...good luck for the future...

3no gr33ny said...

Kancil 8349 : terima kasih atas sokongan taun hamba =)

 
Copyright 2012

Template Blogger Dihasilkan oleh alif ismail