Thursday, 10 November 2011

segment | Santai Blogger!

Barangsiapa nak join..klik banner ek

   Ramai sahabat hamba sudah maklum hal ni...tapi bagi memenuhi syarat segmen..maka hamba dengan rela hati memperihalkan semula sebab dan akibat hamba menamakan halaman hamba sebegini...

3nogr33ny sebenarnye dari Enogreeny...

   Eno antara panggilan sahabat zaman muda mudi hamba...tapi sekarang sudah meningkat usia lain pulalah penggilannya..dan sememangnya banyaklah nama timangan hamba dek nama sebenar hamba yang panjang dan gelaran-gelaran dalam keluarga yang telah pun hamba dapat sejak kecik hingga memperoleh 15 orang anak buah..huuu....

   Greeny tu hijaulah kan..ke tuan hamba fantasikan warna lain?? huurmm...
Maka teramat sukalah hamba dengan warna yang diibaratkan penuh kedamaian ini...dari hamba kecik sampai sekarang besar sudah hamba masih setia menyukai warna nan satu ini...

   Dan dengan bangganya hamba tag sahabat hamba yang bernama Siti Hidayah & Zulfattah...

   Setelah itu..tamatlah critera hamba kali ini..dan hamba mohonkan maaf andai panjang pula nukilan paling ringkas hamba ini.. (^_-)v PEACE NO WAR!!

18 comments:

Ku Azhar said...

waa!!! tq tau join! ske hijau gak..hehehe...waaaaaaaa!! zulfattah kene tag! best2 :)

NasZ said...

macam baca buku cerita sejarah lama. hehehe. macam best je segmen ni.

3no gr33ny said...

Ku Azhar : sahaja hamba tag sahabat zaman muda mudi hamb ayng seorang itu...

3no gr33ny said...

NasZ : penulisan sebegini dek rasa cinta hamba pada penulisan Faizal Tehrani ler ni..huhu

keri ikhwan said...

tgh exam lg ke? lupe lak.. ingt 3nogr33ny tros je tag, x fkr pnjg... haha
gud luck !

Gen2Merah said...

mmg dah agak dah... '3 tu sebenarnya huruf E kan... so baru la saya tau nama pemilik blog ini adalah Eno... ehehehe.. hamnba sungguh teruja bila mengetahuinya,... ehehe

3no gr33ny said...

keri ikhwan : ada lagi 3 paper next week..thanks sahabat =)

3no gr33ny said...

Gen2Merah : janganlah pula tuan hamba memanggil hamba dengan gelaran zaman muda mudi itu...

siti hidayah said...

Thanks tag dear. ada masa dayah join keyh ;)

myu said...

Salam perkenalan :) Myu singgah dari segmen yang sama...

http://violetrosesmyu.blogspot.com/2011/11/segmen-santai-blogger.html

3no gr33ny said...

siti hidayah : wokeyh!!

3no gr33ny said...

myu : salam perkenalan jugak..terima kasih sbb sudi singgah di halaman hamba

Lyza Qayudonajew II said...

singgah sini drpd segmen yang sama :)
jemput singgah ke blog lyza :)

http://lyzaqayudonajew.blogspot.com/2011/11/segmen-final-hope-santai-blogger.html

3no gr33ny said...

Lyza Qayudonajew II : sudah hamba terjah kejap td =)

fieda said...

Saya dtg baca entry...Happy blogging..:)

http://mylovely-fieda.blogspot.com/2011/11/segment-santai-blogger.html

3no gr33ny said...

fieda : terima kasih sebbb sudi singgah sini

Muhammad Faris 'Azim said...

Dah singgah sini dan follow. Jom follow sana kembali. Klik link untuk melawat dan follow blog saya. Segmen Final Hope | Santai Blogger di Terjal Bicara

3no gr33ny said...

Muhammad Faris 'Azim : insyaAllah...

 
Copyright 2012

Template Blogger Dihasilkan oleh alif ismail